Het was met het voetbalweekendje weer. Waar beginnen we? AA Gent vernedert Club Brugge met 4-1. De supporters van Club Brugge doen de spelersbus stoppen en eisen uitleg over de slechte prestaties. Benieuwd welke uitleg ze gegeven hebben. 's Avonds krijgt Standard 3-1 klop van RC Genk.

Standard staat voorlaatste in de stand. Nog 's avonds missen drie spelers van Anderlecht een penalty tegen KV Mechelen en scoort Anderlecht nog een owngoal. Een paar ballen van Defour vliegen tegen lat en paal. De supporters zijn boos en roepen zelfs 'Hasi buiten'.

Maar in Engeland doen ze nog beter. Chelsea blijft er verliezen, nu met 1-3 tegen Southampton. Mourinho vindt zich nog altijd de beste coach. Liverpool speelt 1-1 op Everton maar de trainer van de Reds overleeft dat gelijkspel niet: Rodgers moet opstappen. Bij Sunderland verlaat Dick Advocaat zelf het schip en neemt door de slechte resultaten ontslag. Gelukkig is er nog Manchester City dat met 6-1 won van Newcastle. Arsenal klopte Manchester United met 3-0.

In Duitsland alleen maar goed nieuws voor Bayern Munchen. De tweede in de stand Dortmund werd met 5-1 wandelen gestuurd. In Spanje verloor Barcelona zonder Messi met 2-1 bij FC Sevilla. Real Madrid ging gelijkspelen bij Atletico Madrid: 1-1.

In Nederland werd de topper tussen Ajax en PSV met 1-2 gewonnen door PSV.